UZ UTJECAJNE POLITIČARE Kanye West, Kim Kardashian i Bradley Cooper na Timeovom popisu najutjecajnijih

facebook.com

[quote_box_center]

  • Ovogodišnji popis najutjecajnijih, koji je težište stavio na inovatore, podijeljen je u pet kategorija: divove, pionire, umjetnike, vođe i ikone. Pritom se ističe njihov posebni doprinos svim područjima života

[/quote_box_center]

Rapper Kanye West i njegova supruga Kim Kardashian uvršteni su na popis 100 najutjecajnijih osoba na svijetu u 2015. časopisa Time, a na popisu su i glumci Bradley Cooper i Emma Watson te američka političarka Hillary Clinton.

Ovogodišnji popis najutjecajnijih, koji je težište stavio na inovatore, podijeljen je u pet kategorija: divove, pionire, umjetnike, vođe i ikone. Pritom se ističe njihov posebni doprinos svim područjima života.

“U našem godišnjem izvješću donosimo 100 priča o osobnom utjecaju”, napisala je o popisu izvršna urednica Timea, Nancy Gibbs.

“A kad ih se spoji, te priče postaju himna uzajamnog djelovanja, usklađivanja koje nastaje kad harmonizirate dobru ideju”.

Kanye West, koji je slavu stekao kao rapper ali je postao i kulturnom ikonom, opisan je kao “razbijač granica”, a na popisu je naveden zajedno sa svojom suprugom, zvijezdom reality showa Kim Kardashian, koja je opisana kao “medijski fenomen”.

Na popisu su i glumci poput Reese Witherspoon, Emma Watson, Bradley Cooper, Chris Pratt i Kevin Hart.

Uz uobičajene utjecajne političare poput Hillary Clinton, američkog predsjednika Baracka Obamu, njemačku kancelarku Angelu Merkel i ruskog predsjednika Vladimira Putina, među utjecajne su uvršteni i pobjednik predsjedničkih izbora u Nigeriji, Muhammadu Buhari i afganistanska prva dama Rula Ghani.

Komentiraj

Source:D.V./HINA