Jučer je održano tradicionalno druženje hrvatskih liječnika u Poliklinici Aviva, u sklopu kojeg su predstavljeni i novi članovi Uprave Poliklinike Aviva.

Akademik Zvonko Kusić novi je predsjednik Upravnog vijeća Poliknike Aviva, dok je dr. sc. Sandra Morović, spec. neurolog, nova medicinska ravnateljica. Predstavljanjem novih članova ojačan je upravljački tim Poliklinike Aviva te je i najavljen daljnji iskorak u poslovanju ove privatne poliklinike u sklopu kojeg će fokus biti na dodatnom unapređenju kvalitete zdravstvenih usluga i zadovoljstvu korisnika, kao i na jačanju segmenta znanstvene djelatnosti kroz povezivanje sa stranim i domaćim institucijama.

Događanju su uz liječnike Poliklinike, prisustvovali akademici, primarijusi, profesori, docenti i liječnici iz javnih i privatnih ustanova te iz različitih grana medicine koji su tu priliku iskoristili i za razmjenu stručnih iskustava i ideja.

“Vizija Poliklinike AVIVA je postati ustanova za pružanje zaokružene vrhunske usluge medicinske dijagnostike i individualizirane terapije koristeći najsuvremenije znanstvene i stručne spoznaje, pri čemu je uvijek bolesnik u središtu pozornosti. Ujedno, zadovoljstvo mi je najaviti da će Poliklinika AVIVA intenzivirati svoju znanstvenu djelatnost i suradnju sa domaćim i stranim institucijama i organizacijama, a prevencija i rehabilitacija će također biti u djelokrugu djelatnosti Poliklinike”, rekao je akademik Zvonko Kusić, novi predsjednik Upravnog vijeća Poliklinike AVIVA

“U današnjem okruženju ubrzanog života i dodanih vrijednosti, privatno zdravstvo ne znači samo nepostojanje liste čekanja i ljubazan prijem već i pružanje usluge prema zadanim svjetskim zdravstvenim smjernicama. Vjerujem da upravo ovakvi susreti liječnika vode k unaprijeđenju poslovanja Poliklinike AVIVA te prepoznavanju iste kao mjesta pružanja vrhunske zdravstvene skrbi, uz najbolje stručnjake i ostalo medicinsko osoblje”, istaknula je u pozdravnom govoru dr. sc. Sandra Morović, spec. neurolog, nova medicinska ravnateljica Poliklinike Aviva.

“Zdravstveni sustav je ovdje da bi pomogao ljudima, a svima nama je to poziv i strast. Nažalost, uvijek će biti ljudi kojima treba zdravstvena skrb, a najbolje im možemo pomoći ulaganjem u znanje, kvalitetnom uslugom i dobrom suradnjom na svim razinama zdravstva. Mi smo ovdje kako bismo im pomogli ili ih uputili na pravu adresu s ciljem rješavanja njihovih zdravstvenih problema na najbolji i najbrži mogući način”, ovom prilikom prisutne je pozdravio i Slaven Janečić, ravnatelj Poliklinike AVIVA.

Prije 38 godina u Nemetovoj 2, u Zagrebu, nastala je ustanova u kojoj je započeta prva privatna poliklinička djelatnost u Republici Hrvatskoj. Danas je to Poliklinika Aviva koja pokriva širok spektar specijalnosti. Poliklinika danas zapošljava osamdesetak djelatnika, a svi zaposleni liječnici nositelji su brojnih stručnih i znanstvenih zvanja. Uz praćenje najnovijih dostignuća i korištenje najsuvremenije opreme koji omogućuju brzu i kvalitetnu dijagnostiku te rehabilitaciju, Poliklinika Aviva svojim pacijentima omogućuje medicinski tretman u skladu s najvišim zahtjevima i standardima medicinske struke.

d3s_4187

Komentiraj