pannonian.hr

Uz glazbu i roštilj otvoren osamnaesti Pannonian Challenge

Osamnaesto izdanje Pannonian Challengea, najvećeg regionalnog festivala ekstremnog sporta i glazbe, otvoreno je u jednom od najboljih europskih drvenih skate parkova.

Od 7. do 11. lipnja ponajbolji svjetski i hrvatski vozači u skate, inline i BMX disciplinama će vladati Gradom Osijekom, a za večernje zabavu pobrinut će se renomirana imena regionalne glazbene scene.

Ono što je najvažnije napomenuti jest da se festival potrudio za svoje rođendansko izdanje svim posjetiteljima omogućiti besplatan ulaz na sportski dio natjecanja, dok će ulaz na koncerte koštati simboličnu cijenu.

Današnji dan je rezerviran za role, petak će zauzeti skejteri, a subota će dočekati vrhunsku BMX ekipu, koja će ponovno prirediti spektakl.

Prigodom medijske konferencije održane povodom otvorenja, gradonačelnik Grada Osijeka, Ivica Vrkić, izrazio je ponos i istaknuo važnost Pannonian Challengea za grad te naglasio kako je “festival nešto najljepše što se organizira u Osijeku u novije vrijeme, jer našoj okolici približava i predstavlja ponajbolje od extremnih sportova u svijetu”.

Jurica Barać, voditelj organizacije Pannonian Challengea iskoristio je konferenciju kako bi iznio impresivne brojke i detalje kojima ovogodišnje izdanje obiluje. Pannonian Challenge može se pohvaliti sa više od 200 sportaša iz cijelog svijeta između kojih se ističu dva svijetska prvaka u disciplinama BMX i In line. Domaće boje će iz prvog reda braniti najbolji hrvatski BMX vozač Marin Ranteš koji Pannonian Challenge park smatra najboljim u cijeloj Europi, jer kako nudi idealne uvjete za trening, kao i za dnevna i noćna natjecanja.

Cijeli raspored događanja možete pratiti na pannonian.hr.

Komentiraj