Uvjeti su povoljni za vožnju. U prekidu brodska linija Ilovik-Mali Lošinj

Vremenski uvjeti povoljni su za vožnju. Zastoji su povremeno na dionicama cesta gdje traju radovi te na gradskim prometnicama, izvijestio je u utorak ujutro Hrvatski autoklub.

Zbog radova zatvorene su dionice državnih cesta: DC2 Vukovar-Ilok između naselja Sotin i Opatovac (do 19. travnja 2023.); DC14 Andraševec-Bračak kod Zaboka (do 30. rujna); DC30 Ulica V.Nazora u Petrinji (do daljnjega); DC43 u Bjelovaru na križanju Ulice Tome Bakača i Frana Krste Frankopana (do 8.lipnja); DC62 Ravča-Vrgorac od skretanja za naselja Kokorići i Kotezi do zapadnog ulaza u grad Vrgorac (do 1. srpnja); DC205 u mjestu Gubaševo (do 5. rujna); DC213 Nemetin-Dalj između Nemetina i Aljmaša (do 15. studenog); DC544 od Prgomelja do Velikih Sredica kod Bjelovara (do 30.srpnja); DC637 kroz naselje Petrijevci (do 1.listopada).

U prekidu je brodska linija Ilovik-Mali Lošinj.

Teretna vozila na ulaz u zemlju na prijelazu Tovarnik čekaju čak sedam sati, a na prijelazu Slavonski Brod oko sat vremena. Čekanja od pola sata do sat i pol zabilježena su za teretna vozila na izlazu iz zemlje na prijelazima Macelj, Bregana i Mursko Središće.

Komentiraj