Usprkos smrtnom strahu od korone, Michael Keaton prihvatio ulogu Batmana

U utorak je konačno potvrđeno da ovih dana u Londonu počinje snimanje filma „The Flash“, novog iz Marvelove produkcije, u kojem će Ezra Miller ponoviti ulogu Scarleta Speedstera odnosno  Barrya Allena kojeg je prvi puta tumačio u filmu „Batman v Superman: Zora pravednika“ a zatim u filmu „Liga pravde“. Ono što je jednako važno je službena potvrda kako će u tom filmu Michael Keaton glumiti Batmana. On ga je glumio u filmu „Batman“ redatelja Tima Burtona iz 1989. godine a sada se nije znalo hoće li prihvatiti tu ulogu zbog njegovog straha od korone.

Još prošle godine pisalo se kako se vode pregovori s Keatonom oko uloge Batmana u filmu „The Flash“ da bi prošli mjesec on rekao kako možda neće prihvatiti ponuđenu ulogu zbog straha da ga sigurnosni protokoli na snimanju neće zaštititi od korone. “Iskreno, znate li što me brine više od svega? To je COVID. Zabrinut sam. Situacija oko korone u Velikoj Britaniji brine me više od svega“, rekao je tada Keaton i u nastavku rekao „To će sve odrediti, zato i živim izvan grada, na imanju od 70 tisuća četvornih metara, daleko od svih, jer me situacija oko korone jako brine. Zato, kada govorimo o filmskim projektima, prvo pomislim na koronu. Zapitam se, hoće li me to ubiti? Ako neće, onda možemo razgovarati“.

Film „The Flash“ režirati će Andy Muschietti,  koji se proslavio režijom prva dva horora „Ono“, dok će scenarij napisati Christina Hodson koja je to već napravila za film „Birds of Prey“. U filmu glavni lik, The Flash, putuje kroz vrijeme kako bi spriječio ubojstvo svoje majke. Pri tome, on slučajno stvara još paralelni svemir kojeg štiti Batman.

Premijera filma „The Flash“ predviđena je za 4. studenoga 2022. godine.

Komentiraj