Uspješni pregovori: Kastrati igrač Dinama, ostaje u Lokomotivi do kraja sezone

Konačno su okončani pregovori Dinama i Lokomotive, kluba iz Maksimira te igrača i njegovih zastupnika oko transfera Lirima Kastratija.

Dvadesetjednogodišnji Kosovar s prvakom države je potpisao petogodišnji ugovor, a ostatak aktualne sezone ostati će u Lokomotivi, baš kao i kapetan mu Fran Karačić, koji je za Dinamo potpisao početkom ovog mjeseca.

Karijeru je Kastrati započeo u Shkendiji iz koje je u Lokomotivu stigao u kolovozu 2017. godine, kada je i potpisao do danas važeći ugovor. Ukupno je za ‘Lokose’ do sada nastupio u 74 utakmice u svim natjecanjima te pri tom postigao 18 pogodaka, od čega osam u aktualnoj sezoni.

S Lokomotivom je Kastrati imao ugovor do konca lipnja 2023. godine, a odštetni iznos koji je Dinamo uplatio njegovom klubu nije poznat.

Pri potpisu ugovor s Dinamom igrač je za službenu klupsku web stranicu izjavio: “Otkako sam došao u Hrvatsku, nadao sam se da ću jednog dana završiti u Dinamu. Sada mi se želja ispunila. Želim se zahvaliti svima koji su sudjelovali u ovome i koji su mi omogućili da budem član najveće nogometne institucije na ovim prostorima”.

HT PRVA LIGA: Atiemwen službeno na posudbi u Lokomotivi

Komentiraj