Uz iznimno povećanje broja noćenja od 25 posto u prvih devet mjeseci ove godine i proglašenje Marine Frapa najboljom na Jadranu u Općini Rogoznici se nakon uspješne sezone slavi i osvajanje nacionalne godišnje nagrade Simply the Best za Mobilni Visitor Centar.

Inovativni je to projekt Turističke zajednice općine Rogoznica kojim se informacijama pokrivaju raspršena mjesta ove naše dalmatinske općine poznate po obiteljskom turizmu. ‘Ured TZ-a na kotačima’ je ljetos tako pružao informacije gostima i njihovim domaćinima od Kanice do Zečeva i bio na raspolaganju svima i to baš u njihovom malom mistu. Informacije su gostima dolazile šarmantnim retro kombijem tamo gdje su se u tom trenutku nalazili, na plaži, šetnici ili fešti.

rogoznica-mvc

Ovakav iskorak prema gostima, iznajmljivačima i lokalnoj zajednici podigao je kvalitetu rogozničkog turizma, a u neposrednoj komunikaciji se došlo do vrijednih smjernica za napredak i razvoj turističke ponude mjesta.

Ideju i trud nisu prepoznali samo turisti već i Udruga hrvatskih putničkih agencija te turistički časopis Way to Croatia koji za kvalitetu turističke ponude, kreativnost i inovativnost u razvoju turističkih proizvoda tradicionalno dodjeljuju godišnju nagradu Simply the Best.

“Projekt Mobilnog Visitor Centra se već u prvoj godini pokazao kao opravdano marketinško ulaganje i zbog svoje jedinstvenosti kao pravo osvježenje u turističkoj ponudi. Mobilni Visitor Centar uz sve aktivnosti cjelokupne lokalne zajednice općine Rogoznica postaje bitan kotačić izgradnje branda Rogoznice kao idealne destinacije za obiteljski odmor”, rekao je Direktor TZ Rogoznica, Marijo Mladinić.

rogoznica-sunset

Komentiraj