Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić zahvalio je hrvatskoj predsjednici Kolindi Grabar Kitarović na uskrsnim čestitkama te joj čestitao Uskrs s porukom da svetkovina Uskrsa jača i u najtežim prilikama.

“Svetkovina Uskrsa jača nas da i u najtežim prilikama živimo s vjerničkom sigurnošću u pobjedu dobra nad zlom i u naše osobno uskrsnuće nakon završetka zemaljskog proputovanja”, stoji u čestitki.

Zahvalivši predsjednici Grabar Kitarović za čestitku prigodom Uskrsa, upućenu njemu i vjernicima, kardinal Bozanić rekao je kako moli Uskrslog Gospodina da joj podari obilje svoga nadahnuća u odgovornom radu za Domovinu.

“Vama, Vašoj obitelji, kao i Vašim suradnicima, od srca čestitam Uskrs”, stoji u čestitki kardinala Bozanića hrvatskoj predsjednici koju prenosi Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Komentiraj

FOTO:HINA/ Denis CERIÆ /dc
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.