Uskoro premijere radio-predstave ‘Soundtrack za film koji nije snimljen’

‘Soundtrack za film koji nije snimljen’ glazbeno je poetski ‘streetmovie’ koji će u petak, 21. svibnja, u 20 sati imati svoju premijeru u Savezu udruga Rojca u Puli.

“Publiku će kroz ovo putovanje provesti dvoje osobitih protagonista, koje povezuju poetski senzibilitet u kreativnom radu te sklonost izražavanju u različitim medijima”, navodi se u najavi premijere.

Nakon Pule, film će svoju zagrebačku premijeru imati u Kinoteci u ponedjeljak, 24. svibnja, dok će se u petak, 28. svibnja, održati premijera u art radionici Lazareti u Dubrovniku.

Ovaj kazališno–radijski dijalog se sastoji od poetskih, proznih i glazbenih zapisa nastalih kao dijaloška razmjena tijekom zime i proljeća 2020./21. između zagrebačke pjesnikinje, kantautorice i dramaturginje Nine Bajsić i beogradskog pjesnika, kantautora i slikara Nenada Marića (Kralj Čačka).

Dramaturgija ‘Soundtracka za film koji nije snimljen’ se ne zasniva samo na riječima i glazbi, već ju krsi i zvučno-atmosfersko ruho Dina Brazzodura i Lane Deban upotpunjeno terenskim audio snimkama i naracijom Pavlice Bajsić.

Tekstove potpisuju Nenad Marić aka Kralj Čačka i Nina Bajsić, a glazbu Nenad Marić, Marko Marić, Dino Brazzoduro i Nina Bajsić.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner