Uskoro počinju prijave za ulaznice za EURO 2020.

Navijači hrvatske nogometne reprezentacije od 4. će se prosinca moći prijaviti za kupovinu ulaznica za Europsko prvenstvo 2020. godine.

Hrvatski navijači ulaznice mogu kupiti isključivo putem Uefe na portalu euro2020.com/tickets, objavio je u ponedjeljak HNS.

Postupak prijava za kupovinu ulaznica počinje 4. prosinca u 14 sati te završava 18. prosinca u 14 sati. Profil na Uefinom portalu za prodaju ulaznica navijači mogu napraviti već danas.

Nositelji prijave za ulaznice moraju biti stariji od 18 godina. U svojoj prijavi mogu navesti i maloljetne osobe. Iz HNS-a napominju da, kako bi se ušlo uz postupak dodjele ulaznica za utakmice hrvatske reprezentacije, potrebno je u svome profilu na Uefinom portalu za ulaznice odabrati da je osoba navijač Hrvatske.

Jedna osoba se može prijaviti za najviše četiri ulaznice po utakmici te mora navesti osobne podatke za sve osobe. Osoba koja otvara korisnički račun te ispunjava prijavu smatra se nositeljem prijave, dok se preostale osobe u prijavi smatraju gostima.

Navijači se za vrijeme prosinca mogu prijaviti za ulaznice za utakmice hrvatske reprezentacije u skupini, kao i za tzv. uvjetne ulaznice za osminu finala, četvrtfinale, polufinale te finale. U slučaju da Hrvatska ne prođe do utakmice za koju ste se prijavili te kupili uvjetne ulaznice, UEFA će vratiti potpuni iznos cijene ulaznica.

Prioritet u dodjeljivanju ulaznica imat će najvjerniji navijači Vatrenih koji su u zadnja tri kvalifikacijska ciklusa kupili najviše ulaznice putem portala za ulaznice Hrvatskog nogometnog saveza, za koje je predviđeno 25% ulaznica. Preostale ulaznice bit će dodijeljene kroz ždrijeb.

Ždrijeb za ulaznice biti će održan krajem siječnja sljedeće godine. “Za svaku utakmicu i svaku kategoriju ulaznica bit će održan zaseban ždrijeb – stoga vaša prijava za ulaznice može biti potpuno uspješna (dodijeljene su vam ulaznice za sve utakmice za koje ste se prijavili), djelomično uspješna (dodijeljene su vam ulaznice za neke od utakmica za koje ste se prijavili), ili neuspješna (nisu vam dodijeljene ulaznice)”, napomonju iz HNS-a.

Navijačima su dostupne tri kategorije ulaznica. Prva kategorija odnosi se na ulaznice za sjedala koja se nalaze prema središtu glavnih tribina, druga kategorija odnosi se na ulaznice za sjedala koja se uglavnom nalaze u kutovima stadiona, dok se treća kategorija odnosi na sjedala iza golova.

Cijene ulaznica:

Utakmica otvorenja prvenstva (Rim)
Prva kategorija: 225 EUR
Druga kategorija: 145 EUR
Treća kategorija: 75 EUR

Utakmice po skupinama u gradovima: Baku, Bukurešt, Budimpešta
Prva kategorija: 125 EUR
Druga kategorija: 75 EUR
Treća kategorija: 30 EUR

Utakmice po skupinama u gradovima: Kopenhagen, London, München, Rim, Amsterdam, Dublin, Glasgow, Bilbao, Sankt Peterburg
Prva kategorija: 185 EUR
Druga kategorija: 125 EUR
Treća kategorija: 50 EUR

Osmine finala
Prva kategorija: 185 EUR
Druga kategorija: 125 EUR
Treća kategorija: 50 EUR

Četvrtine finala
Prva kategorija: 225 EUR
Druga kategorija: 145 EUR
Treća kategorija: 75 EUR

Polufinalne utakmice
Prva kategorija: 595 EUR
Druga kategorija: 345 EUR
Treća kategorija: 195 EUR
Ulaznice u kategoriji „fans first“: 85 EUR

Finale
Prva kategorija: 945 EUR
Druga kategorija: 595 EUR
Treća kategorija: 295 EUR
Ulaznice u kategoriji „fans first“: 95 EUR

Utakmice hrvatske reprezentacije u Skupini D
ENGLESKA – HRVATSKA (14. lipnja, 15 sati CET, London)
HRVATSKA – ČEŠKA (19. lipnja, 18 sati CET, Glasgow)
HRVATSKA – POBJEDNIK DOIGRAVANJA C (23. lipnja, 21 sati CET, Glasgow)

Komentiraj