Još uvijek se možete prijaviti na Corporate Innovation & Intrapreneurship konferenciju – CORP2IN2017, koja se održava od 09. do 10. studenog u Plaza event centru (ex Hypo, Grad Zagreb).

Ovogodišnja noseća tema konferencije glasi “Ljudska strana inovativnosti“, a u sklopu konferencije pričat će se o tome koliko smo kao društvo dobri u inovacijama.

Nažalost svjetski indeks konkurentnosti podsjeća da je naša najslabija karika upravo inovativnost. Hrvatske tvrtke uglavnom nemaju postavljen sustav u kojem bi zaposlenici mogli kreirati inovativna rješenja, a to se odražava na njihov uspjeh i budućnost. Kako razviti takav sustav u kojem su zaposlenici angažirani na stvaranju inovacija i kako to rade inovativne domaće, regionalne i svjetske kompanije biti će predstavljeno na CORP2IN konferenciji.

Konferencija traje dva dana, u sklopu koje navodimo neke od najzanimljivijih gostujućih govornika: Michelu Magaš, europsku inovatoricu 2017., koja ćeprezentirati viziju inovativnosti i poduzetništva u Europi, ali s naglaskom na Hrvatsku. Zatim ključnu gošću Sofie Lindblom, koja je nakon uspješne karijere kao Innovation Manager u Spotifyu pokrenula globalnu inovacijsku platformu Ideation360 u Švedskoj. Jedan od zanimljivih predavača je i Barbara Salopek koja dolazi iz Norveške, koja će pričati o razlici u poslovnoj kulturi između Hrvatske i Norveške. Elise Kissling direktorica Creator Space Lab-a, BASF iz Njemačke pričat će o tome što je potrebno da bi se kreirao prostor u kojem kreativni zaposlenici mogu stvarati nove inovativne proizvode…

Više informacija na: www.corp2in.com

Komentiraj