Uskoro dokumentarac o kreativnoj suradnji Nicka Cavea i Warrena Ellisa

Nick Cave je najavio da počinje snimanje dokumentarnog filma pod nazivom ‘This Much I Know to Be True’ koji prikazuje njegovo kreativno partnerstvo s dugogodišnjim suradnikom i članom grupe The Bad Seeds, Warrenom Ellisom. Film će režirati australski redatelj Andrew Dominik koji je 2016. godine snimio dokumentarni film ‘One More Time with Feeling’ koji prati snimanje šesnaestog studijskog albuma Nicka Cavea i Bad Seedsa ‘Skeleton Tree’, nakon smrti 15-godišnjeg sina Nicka Cavea.

U novom filmu ‘This Much I Know to Be True’ Andrew Dominik prati kreativni odnos Nicka Cavea i Warrena Ellisa dok oživljavaju pjesme s albuma ‘Ghosteen’ i ‘Carnage’.

Kako piše Deadlinea dokumentarni film ‘This Much I Know to Be True’ sniman je na lokacijama u Londonu i Brightonu 2021. godine i svojevrsni je nastavak filma ‘One More Time With Feeling’. U dokumentarcu će se navodno pojaviti i Marianne Faithfull.

Osim filmova ‘One More ime With Feeling’ i ‘This Much I Know to Be True’, Andrew Dominik je već ranije surađivao s Nickom Caveom i Warrenom Ellisom koji su skladali glazbu za njegov igrani film ‘The Assassination Of Jesse James by the Coward Robert Ford’, te na predstojećem biografskom filmu o Marilyn Monroe ‘Blonde’.

 

 

Komentiraj