Uskoro bi se trebao početi snimati igrani film o grupi Duran Duran

Prema riječima bubnjara grupe Duran Duran Rogera Taylora, radi se na biografskom filmu o grupi Duran Duran koji bi se uskore trebao početi snimati

Nakon uspjeha filmova snimljenih prema biografijama Freddiea Mercurya ‘Bohemian Rhapsody’ i Eltona Johna ‘Rocketman’, čini se da bi Duran Duran mogao biti sljedeći na redu za holivudsku priču.

U razgovoru za The Sun, bubnjar grupe Duran Duran Roger Taylor je rekao da je bend pregledao brojne scenarije za potencijalni film i da očekuje da će se nešto ipak materijalizirati “u sljedećih nekoliko godina”.

“To je nešto o čemu se već neko vrijeme raspravlja. O tome raspravljamo i iznijeli smo različite scenarije i ideje i još se nismo odlučili za jednu priču. Ali postoje scenarij koji su trenutno u razvoju pa ćemo vidjeti što će biti s tim. Voljeli bismo napraviti tako nešto i mislim da će se nešto dogoditi u sljedećih nekoliko godina.”, ispričao je Roger Taylor odgovarajući na pitanje o biografskom filmu o grupi Duran Duran.

Na pitanje postoje li neki glumac koji bi ga trebao utjeloviti u igranom filmu Taylor je odgovorio:  “Želio bih da me glumi neki stvarno dobar holivudski glumac. To morao biti netko tko je na samome vrhu svoje karijere, tko ima pravi izgled, pravu vibru i mislim da će trebati neko vrijeme da ga pronađemo.”

Duran Duran – kojeg čine Roger Taylor, Simon Le Bon, Nick Rhodes i John Taylor – osnovani su u Birminghamu 1978. Ukupno su izdali 15 studijskih albuma, a njihov najnoviji album ‘Future Past’ objavljen je 22. listopada.

 

 

Komentiraj