Marko Lukunic/PIXSELL

USKOK istražuje slučaj lažnih fotografija Tomislava Tolušića

Glasnogovornik USKOK-a potvrdio je u srijedu za N1 da se istražuje slučaj lažnih fotografija ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića, koje je u novom broju objavio Nacional.

“U predmetnom slučaju provode se izvidi, o kojima, s obzirom da su oni sukladno zakonskim odredbama tajni, ne možemo davati informacije”, odgovorili su iz USKOK-a za N1.

Podsjetimo, Nacional je u novom broju u utorak objavio fotomontaže koje prikazuju ministra Tolušića koji se u društvu prostitutke sprema ušmrkati kokain. Sigurnosno-obavještajna agencija utvrdila je da su fotografije lažne.

Ministar poljoprivrede Tolušić komentirao je kako je na meti “bande” zbog toga što posljednje dvije godine čisti svoj resor. Slučaj je danas na sjednici Vlade komentirao i premijer Andrej Plenković. “Ovo je dosad najpodmukliji pokušaj podmetanja i fabriciranja lažnih informacija. Ovako nešto još nismo vidjeli. Otkrivamo nove dimenzije onih koji se bave kaznenim djelima. Čudi me što neki misle da je sve ovo dio nekog PR-a i pokušaj skretanja pozornosti s nekih drugih problema. Zahvaljujem se svima koji misle da smo toliko kreativni. Očekujem da će nadležna tijela utvrditi tko je i zašto ovo napravio”, rekao je Plenković.

EKSKLUZIVNO KURVA I KOKAIN u vrhunskoj montaži za kompromitaciju Tomislava Tolušića

PLENKOVIĆ “Čudi me da neki misle da je ovo dio PR-a”

Komentiraj