Uprava Dinama odgovorila Mamiću i Bjelici

Ne stišaju se reakcije na transfer Petra Bočkaja, koji je na Badnjak iz Osijeka preselio u Dinamo. Nakon što je Zdravko Mamić kao bjegunac od hrvatskog pravosuđa iz susjedne države poručio da je on kupio Bočkaja putem Sportskih novosti oglasila se Uprava Dinama predvođena njegovom bivšom tajnicom Vlatkom Peras koja je poručila:

– “GNK Dinamo je u svom priopćenju objavljenom u petak 24. prosinca objasnio sve okolnosti transfera Petra Bočkaja iz NK Osijek u GNK Dinamo. Iz navedenog priopćenja jasno je da je transfer napravila Uprava GNK Dinamo te stoga nemamo potrebu posebno komentirati navedenu izjavu.”

U nastavku priopćenja su se osvrnuli i na izjavu sportskog direktora i trenera Osijeka Nenada Bjelice koji je izjavio da je između ostaloga Bočkaja odlučio transferirati jer je ulazio u zadnju godinu ugovora:

“Ne možemo ne primijetiti da je ovaj konkretan transfer kod dijela medija pobudio potrebu obezvrijediti prijelaz igrača Petra Bočkaja iz Osijeka u Dinamo pa smo tako u proteklih nekoliko dana mogli pročitati različite neistine o trajanju ugovora Bočkaja s njegovim dosadašnjim klubom, visine plaćene odštete ili navodnom odlasku nekih Dinamovih igrača u NK Osijek kao dio transferne odštete. Uprava GNK Dinamo nastavlja s aktivnostima usmjerenim prema dodatnom pojačavanju prve momčadi o čemu ćemo pravovremeno obavijestiti javnost i navijače.”, poručili su iz Maksimira.

Komentiraj