Uplatite novac u humanitarne svrhe i razgovarajte s Keanu Reevesom

Camp Rainbow Gold je organizacija iz američke države Idaho koja pomaže djeci oboljeloj od raka i njihovim roditeljima kojima je potrebna emotivna i svekolika druga pomoć. Prvi slijedeći kamp će se organizirati i održati od 12. do 24. srpnja a rad ove organizacije je privukao slavnog glumca Keanu Reevesa da im pomogne.  On je odlučio organizirati aukciju u kojoj će onaj donator koji ponudi najviše novaca za Camp Rainbow Gold razgovarati s njim 15 minuta preko Zoom video poziva.

„15-Minutes of Fame with Keanu Reeves“ nazvana je ova aukcija koja traje do ponedjeljka, 22. lipnja a u opisu događaja navodi se „Bill & Ted. Speed. The Matrix. John Wick. Znate ga. Volite ga. Ovo doista nema cijenu, sada imate priliku razgovarati s njim preko Zooma iz svog doma. Spremite pitanja i provedite 15 minuta sa glumcem, redateljem, producentom i glazbenikom Keanu Reevesom“.

Sudjelovati se može na aukcijskoj stranici https://bit.ly/30SBWpQ gdje procjenjena tržišna vrijednost događaja iznosi deset tisuća dolara. U srijedu ujutro najviši uplaćeni iznos bio je 16,600 dolara. Keanu Reeves nije prva zvijezda koja koristi ovakav način kako bi prikupio financijska sredstva. Nedavno je glumac i zvijezda serije „Entourage“ Jeremy Piven naplaćivao zainteresiranima 15 tisuća dolara za 10-minutni razgovor putem Zoom video veze ali taj novac nije išao u humanitarne svrhe već u njegov džep.

Komentiraj