ULTRA EUROPE Poznati elektronski festival predstavlja ekskluzivnu kolekciju Startasica

Borovo

[quote_box_center]

  • “Naš je cilj pomoći svim razinama društva u Hrvatskoj, znajući za povijest Borova i ostale potrebe socijalnog i gospodarskog razvoja grada Vukovara i županije, rado smo ih odabrali kao partnera. Naša će uloga biti raširiti prisutnost Startasa na globalnoj razini kroz prisustvo Ultre diljem svijeta, odnosno kroz činjenicu da će velika većina kupaca ovog proizvoda biti posjetitelji Ultre Europe, koji dolaze iz preko 130 zemalja svijeta”, naglasila je Dunja Dragović u ime organizatora

[/quote_box_center]

Poznati hrvatski proizvođač obuće Borovo iz Vukovara i renomirani festival elektroničke glazbe Ultra Europe dogovorili su poslovnu suradnju predstavivši novu limited edition kolekciju tenisica – Ultra Startas.

Ukupno osam modela tenisica, četiri muška i četiri ženska moći će se kupiti na festivalu Ultra Europe, u prodavaonicama Borova u Splitu, Šibeniku, Zadru i Zagrebu, a kasnije i preko interneta.

Ovogodišnje izdanje festivala Ultra Europe počinje 9. srpnja, očekuje se preko 200 tisuća domaćih i stranih posjetitelja. Brend Ultre je prisutan na svjetskoj razini te će zasigurno značajno pripomoći jačanju brenda Borovo i Startas diljem svijeta.

“Naš je cilj pomoći svim razinama društva u Hrvatskoj, znajući za povijest Borova i ostale potrebe socijalnog i gospodarskog razvoja grada Vukovara i županije, rado smo ih odabrali kao partnera. Naša će uloga biti raširiti prisutnost Startasa na globalnoj razini kroz prisustvo Ultre diljem svijeta, odnosno kroz činjenicu da će velika većina kupaca ovog proizvoda biti posjetitelji Ultre Europe, koji dolaze iz preko 130 zemalja svijeta”, naglasila je Dunja Dragović u ime organizatora.

Direktorica marketinga u Borovu, Jasmina Matiša, izrazila je zadovoljstvo suradnjom i nada se kako je  vukovarska tvrtka zadovoljila standarde kvalitete i dizajna današnje mode.

“S obzirom da posjetitelji festivala dolaze iz cijelog svijeta, tenisice Ultra Startas moderan su i kvalitetan suvenir, za koji smo sigurni da će svaki Ultra posjetitelj ponijeti s lijepim uspomenama iz Hrvatske”, rekla je Jasmina Matiša.

Tenisice Startas visoke su kvalitete, izrađuju se ručno u tvornici u Vukovaru, platno i prava guma iz prirodnoga kaučuka istom se tehnikom proizvode kao i 1976. godine. Brand Startas vezan je uz sport, jer je originalno izrađen za igrače stolnog tenisa, a 1987. godine bio je službeni sponzor Univerzijade u Zagrebu.

Danas kao modni proizvod, koji svake sezone izbaci nove dizajnerske kolekcije, prepoznat je i cijenjen i izvan Hrvatske.

Popularne Startasice izvoze se na tržišta Sjedinjenih američkih država, Francuske, Španjolske i Koreje.

Borovo
FOTO: Borovo
FOTO: Borovo
FOTO: Borovo
FOTO: Borovo
FOTO: Borovo
FOTO: Borovo
FOTO: Borovo
FOTO: Borovo
FOTO: Borovo

Komentiraj

Source:NACIONAL