Ukradenim autom prošli kroz crveno pa bježali policiji, sletjeli s kolnika i pobjegli u šumu

 

Policajci na području Sinja, u petak rano ujutro, oko 02:30 sati nakon ponoći, uočili su automobil koji je prošao kroz crveno na semaforu. Uz rotirke i sirene krenuli su za njim, ali vozač se nije zaustavio, već samo ubrzao.

“Vozilo se kretalo nekontrolirano, te je vozač prelazio iz desne u lijevu prometnu traku. Policijski službenici su poduzimali mjere u cilju zaustavljanja vozila, ali u jednom trenutku vozač osobnog vozila započeo je pretjecanje službenog vozila, te ga je pokušao izgurati s ceste. Policijski službenici su nastavili vožnju, te su nedugo zatim u mjestu Koljane uočili da je vozilo sletjelo izvan kolnika na nepregledan i nepristupačan teren obrastao šumom, te dvije osobe koje su pobjegle iz vozila i udaljile se u pravcu šume”, navodi se u priopćenju splitsko-dalmatinske policije.

U tijeku je pretraga terena u cilju pronalaska osoba koje su pobjegle sa mjesta prometne nezgode. Na mjestu događaja obaviti će se očevid. Službenici su utvrdili da je vozilo otuđeno jučer tijekom večeri na području Imotskog.

Komentiraj