Ujna preminule djevojčice tvrdi da je majka sama predala dijete socijalnoj službi

Sestra oca djevojčice koja je od teških ozljeda preminula u Klaićevoj bolnici u Zagrebu izjavila je za dnevnik.hr kako je dijete bilo “višak” za njegovu majku.

Izjavila je da je djetetova baka, njezina majka, upozoravala socijalnu službu na ponašanje majku, jer je otac “više bio odsutan od kuće nego što je bio kod kuće”.

Izjavila je da je dijete za majku “bilo višak”. “Jer ona je to dijete sama predala, to zna i socijalna i svi znaju, ona je sama predala to dijete”.

Dodala je da su iz Centra za socijalnu skrb “možda mjesečno jedanput” dolazili provjeravati kako je djetetu. “Sad zadnji put je dok je majka prijavila, znači negdje petak, ja mislim, četvrtak ili petak kad je majka prijavila izašli su van. Mala je išla u utorak psihologu, u to vrijeme je tamo i povraćala i u srijedu ujutro se desilo to kobno”, rekla je sestra oca djevojčice.

Na pitanje je li se čula s bratom, djetetovim ocem, odgovorila je potvrdno. “Jesam, čula sam se s bratom, brat je mene informirao, brat je jako plakao i…’Nisam ništa svom djetetu napravio kao ni jedan roditelj koji ne bi. Ne znam što se događalo, nisam bio u kući i svi susjedi to znaju’ , govorio je. U tom trenu kad je maloj pozlilo, on se nije nalazio u kući, nije znao što se događa. I ona se protivila da neće na hitnu, neće na hitnu, neće na hitnu, ona će završiti u zatvoru. Evo, to je moje što ja mogu reći”, kazala je.

Građani se opraštaju od djevojčice: “Voli te tvoja majka – cijela Hrvatska”

Komentiraj