Uhvaćen ubojica socijalne radnice iz Đakova

Ubojica socijalne radnice, 61-godišnji Andrija Drežnjak, iz Đakova uhvaćen je nakon cjelodnevne potrage u utorak navečer, javlja Index.

Ubojica je lociran u napuštenoj štali u selu Drenje oko 20 sati. Manje od pola sata kasnije, policija ga je uhitila u polju između Đakova i Đakovačke Selnice, blizu autoceste za Osijek. Ubojica je imao pištolj, ali nije zapucao prilikom uhićenja, javlja Index.

Nakon uhićenja, smješten je u policijski kombi i prevezen u đakovačku policijsku postaju, a kako doznaje Index, pri uhićenju su korištena sredstva za vezivanje.

“Prilikom uporabe sredstava prisile, postupanja nije došlo do pružanja otpora i mogu napomenuti da je uz njega pronađeno vatreno oružje”, izjavio je zamjenik načelnika PU osječko-baranjske, Dario Premec, prenosi Index.

Na novinarski upit jesu li iz đakovačkog Centra za socijalnu skrb i ranije dolazile dojave da im je osumnjičenik prijetio, Premec je kazao kako će se  tijekom kriminalističkog istraživanja provjeriti je li bilo takvih dojava.

Podsjetimo, nesretnu ženu, socijalnu radnicu đakovačkog Centra za socijalnu skrbu ubio je korisnik Centra za socijalnu skrb, a njenog kolegu, 35-godišnjeg pravnika, je ranio. Nakon napada, prevezen je u osječku bolnicu gdje je operiran.

”Pacijent je zadobio strijelnu ozljedu glave i mozga. U bolnicu je primljen u vrlo teškom kliničkom stanju, kritičnom stanju. Nakon reanimacije kliničko stanje se djelomično popravilo i mogli smo izvršiti zahvat. Nakon toga smješten je u Zavod za intenzivno liječenje i dalje se nastavljaju mjere intenzivnog liječenja, uključujući i sve mjere reanimacije”, kazao je za Index Ivan Hećimović, neurokirurg iz KBC-a Osijek.

 

Komentiraj