Dusko Jarmaz/PIXSELL

UHIĆENJE I ZAPLJENA: Dilerski par pritvoren zbog preprodaje marihuane, hašiša, MDMA i amfetamina

Preko kilograma marihuane, još više amfetamina i oko 650 grama hašiša glavnina je droge koju je policija zaplijenila od ‘dilerskog’ para u Novom Zagrebu koji je nakon uhićenja i kaznene prijave završio u policijskom pritvoru.

Policija je izvijestila da je, nakon kriminalističkog istraživanja, za neovlaštenu proizvodnju i promet drogamama prijavila muškarca i ženu u dobi od 26 godina.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su osumnjičeni zajedno nabavljali veće količine marihuane, hašiša, MDMA i amfetamina, nakon čega su amfetamin radi dobivanja na masi, miješali s punilima te prepakiravali u stanu na području Novog Zagreba, a potom preprodavali na ilegalnom tržištu, objavila je policija na svojoj internetskoj stranici.

Pretragom muškarčeva stana policija je pronašla 1.260 grama amfetamina, 728 komada tableta MDMA, još 114 grama MDMA u prahu, 1.075 grama marihuane, 655 grama hašiša, improviziranu preša s hidrauličnom dizalicom i potisnim pločama, digitalnu vagu s tragovima marihuane i amfetamina te 1.373 grama organske kiseline kreatin, namijenjene za miješanje i povećanje mase amfetamina. Osim droge oduzeli su i više mobilnih telefona i 5.000 kuna.

Komentiraj