Uhićeni su roditelji djevojčice koja je teško ozlijeđena dovezena u Klaićevu

U tijeku je kriminalističko istraživanje kojim bi se trebale utvrditi sve okolnosti stradavanja djeteta. Nakon toga će protiv roditelja biti podnijeta odgovarajuća prijava.

Uhićeni su roditelji djevojčice koja je teško ozlijeđena dovezena u Klaićevu bolnicu. Potvrđeno je to Telegramu iz izvora u policiji.

U ovom trenutku još se ne zna koje im je kazneno djelo točno stavljeno na teret, no iz policije nam objašnjavaju da utvrđuju sve okolnosti ozljeđivanja djevojčice i da su oba roditelja zadržana.

Preostalo troje djece na pregledu kod pedijatra

Nakon što je oboje roditelja sinoć uhićeno, preostalo troje njihove malodobne djece smješteno je u udomiteljsku obitelj.

“Troje preostale djece iz obitelji ozlijeđene dvoipolgodišnje djevojčice smješteno je u udomiteljsku obitelj”, rekao je u petak Hini  ravnatelj Centra za socijalnu skrb Nova Gradiška, Branko Medunić.

“Djeca su u dobi od nekoliko mjeseci do četiri godine i svi troje su smješteni u istu obitelj, koja se nalazi u neposrednoj blizini gdje su djeca do sada živjela. Danas će i preostalu djecu pregledati pedijatar kako bi se utvrdilo jesu li i ona bila ozljeđivana”, dodao je.

Ravnatelj novogradiškog Centra za socijalnu skrb ističe kako je slučaj  preuzela policija i stoga su u Centru ograničeni u davanju više informacija.

Podsjetimo, curica je jutros  operirana i sada je na intenzivnoj, priključena je na respirator i vitalno ugrožena.

Teško ozlijeđena djevojčica je jutros operirana, ali i dalje kritično

Komentiraj