Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Uhićena sestra žene čije je tijelo pronađeno u zamrzivaču u Pavlovcu

Sestra Jasmine Dominić, žene čije je tijelo pronađeno u zamrzivaču obiteljske kuće u Pavlovcu, uhićena je u subotu navečer, javljaju Međimurske novine.

Hina javlja da je medijima informaciju potvrdio glasnogovornik Policijske uprave međimurske Nenad Risek.

„Kako postoje sumnje da je u zamrzivaču u obiteljskoj kući pronađeno tijelo ženske osobe rođene 1977. čiji je nestanak prijavljen 16. kolovoza 2005. godine te sumnje da je počinjeno kazneno djelo ubojstva, u subotu, 16. veljače, u večernjim satima je uhićena 45-godišnjakinja sa šireg područja Općine Mala Subotica“, izjavio je glasnogovornik međimurske policije.

Dodao je da su za sada to sve službene informacije jer su u tijeku daljnja kriminalistička istraživanja.

Međimurska policija u subotu je zaprimila dojavu iz Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije o pronalasku leša nepoznate osobe u obiteljskoj kući u Palovcu, u Novoj ulici.  Očevid je u suradnji s policijom provela zamjenica županijske državne odvjetnice.

Mediji su povezali slučaj s nestankom Jasmine Dominić, rođene 1977. godine, koja je živjela na toj adresi, a nestala je, navodno, u Zagrebu. Neslužbeno se doznaje da je da je u vrijeme nestanka Jasmina živjela u kući s nekoliko godina starijom sestrom, a roditelji su radili u inozemstvu. Iako joj se svaki trag gubi 2000. godine, njezin je nestanak službeno prijavljen tek 2005. godine.

Policija je u subotu dvije osobe odvela na ispitivanje, a potom je 45-godišnja ženska osoba i uhićena. Policija ne navodi o kome je riječ, a neslužbeno se doznaje da se radi o sestri nestale Jasmine Dominić.

Nađeno tijelo u kući u Pavlovcu, utvrđuje se identitet

Komentiraj