Uhićen osumnjičeni za ranjavanje muškarca i žene na Pešćenici

Policija je u petak navečer uhitila 31-godišnjeg muškarca osumnjičenog da je pucao u ženu i muškarca na zagrebačkoj Pešćenici u petak oko 4 sata ujutro, objavila je u subotu zagrebačka policija.

Pucnjava na zagrebačkom Žitnjaku, ranjene dvije osobe

“Policijski službenici u sklopu intenzivnog kriminalističkog istraživanja, sinoć su uhitili muškarca starosti 31 godinu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni će biti u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku”, objavila je policija.

Podsjetili su kako se u petak oko 4 sata, na zagrebačkoj Peščenici u Lovinčićevoj ulici, za vrijeme dok su se 31-godišnjak i njegova vršnjakinja nalazili u osobnom automobilu marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka, u njihov automobil zaletio osobni automobil iste marke talijanskih registracijskih oznaka.

“Iz tog vozila izlaze dvije nepoznate osobe, muška i ženska, verbalno se sukobljavaju s njima te pješice odmah potom odlaze s mjesta događaja dok vozilo ostavljaju na tom mjestu. Nekoliko minuta kasnije, na istu tu lokaciju dovezla su se četvorica muškaraca od kojih je jedan ispalio više hitaca iz vatrenog oružja u njihovom smjeru i ranio ih”, podsjetila je policija.

Liječnička pomoć ozlijeđenima pružena je u Kliničkoj bolnici Merkur. Teško su ozlijeđeni, ali ozljede nisu opasne po život.

Komentiraj