Uhićen muškarac koji je u Vrbovcu susjedu pokušao ubiti sjekirom, policija za njim tragala gotovo 24 sata

Zagrebačka policija objavila je u nedjelju da je ihitila muškarca za kojim su od jučer intenzivno tragali na širem području Vrbovca.

“Danas, 8. kolovoza 2021. godine 41-godišnjak je pronađen te doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje”, objavila je policija.

Riječ je o 41-godišnjaku koji je napao i sjekirom udario susjedu, a policija je objavila kako je to učinio s namjerom da je ubije.

Potraga za njim trajala je gotovo 24 sata, a policije je objavila i njegovu fotografiju te pozvala građane da im diskretno dojave ako ga vide te da s nijim ne komuniciraju.

“Muškarac je zadnji put viđen 7. kolovoza na području Vrbovca oko 10 sati. Molimo građane koji imaju korisna saznanja o kretanju osobe tijekom dana ili ga uoče, da kontaktiraju policiju na broj 192 ili 01/2791 124. Muškarac je star 41 godinu, jače tjelesne građe, visine oko 180 cm, svjetlije puti, smeđe kraće kose, tjemene ćelavosti, obučen u sivu majicu kratkih rukava i donji dio plave trenirke. U slučaju uočavanja molimo građane da ne ulaze u interakciju s osobom, već na diskretan način kontaktiraju policiju”, priopćili su iz policije.

Traje velika potraga za osumnjičenim, policija objavila sliku: “Molimo građane da ne ulaze u interakciju s njim”

Komentiraj