UFC 257: Dustin Poirier šokirao Conora McGregora, nokautirao ga u drugoj rundi

Dustin Poirier nokautirao je Conora McGregora u glavnoj borbi eventa UFC 257.

Poirier je sredinom druge runde iskoristio svoju priliku, pogodio vrhunsku seriju udaraca te savladao Conora McGregora koji je u borbu ušao kao veliki favorit. Do tog je trenutka Conor izgledao vrlo sigurno i samopouzdano, ali Dustin je došao odraditi zacrtano i u tome je uspio, piše Fightsite.

Borba je krenula tako da Poirier već nakon pola minute ruši McGregora, no na podu su bili otprilike pola minute prije nego se Irac ustao i krenuo kontrolirati klinč. Uz ogradu kaveza nekoliko puta su primijenili poziciju, no konkretniji posao napravio je McGregor, budući da je nekoliko puta dobro pogodio laktom i ramenom. Povratkom na distancu Poirier pogađa seriju odličnih low kickovima, kojima McGregora izbacuje iz balansa. No, Irac je počeo pogađati sjajne udarce i serije koje Poirier nije uspio pročitati.

Drugu rundu Dustin je otvario novim low kickom. Oko minutu i pol druge runde borci su pasivniji, da bi onda Conor ponovno krenuo naprijed i dobro je pogađao sve do trenutno kad je Dustin osjetio priliku i sjajno pogođenom kontrolom uzdrmao Irca. Primijetio je “Diamond” svoju priliku i napao na pravi način, putem još nekoliko udaraca poslao Conora na pod, a onda tamo na račun još nekoliko pogodaka prinudio suca na prekid borbe.

Komentiraj