Udomitelji teško ozlijeđene djevojčice: “Čeka nas jedan od najtužnijih Uskrsa, ona je bila anđeo”

Darija i Branko Bojić, bivši udomitelji ozlijeđene dvoipolgodišnje djevojčice koja se od srijede bori za život u zagrebačkoj Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj ulici, kazali su kako ne mogu doći sebi, piše Večernji list.

“Čeka nas jedan od najtužnijih Uskrsa. Ona je bila anđeo, jako dobro dijete. Voljelo ju je cijelo selo. Ogorčeni smo, ne možemo vjerovati da se to dogodilo. Ako se dogodi ono najgore, nećemo se više baviti udomiteljskim poslom”, rekli su Darija i Branko Bojić.

Godinama se bave udomiteljstvom, imaju svoje dvije odrasle kćeri koje upravo završavaju fakultet.

Djevojčica bila kod njih otkako su je njezini biološki roditelji doveli u Centar za socijalnu skrb u Novoj Gradiški, rekavši da se ne mogu brinuti o njoj. Prošle godine, nešto prije nego što je napunila dvije godine, curica je vraćena biološkim roditeljima.

U obitelji je živjelo još troje djece, oni su sada smješteni u udomiteljsku obitelj.

“Liječnici su pregledali svo troje djece i na njima nisu zamijetili nikakve ozljede. Pregledu su nazočili i policijski djelatnici. Kriminalistička istraga je u tijeku”, poručio je u petak Damir Brezić iz Policijske uprave brodsko-posavske.

Ozlijeđena djevojčica rođena je 2018. godine i najstarija je od troje djece uhićenog para. Imaju još jedno dijete rođeno 2019. i jedno rođeno 2020. godine. S njima je u zajedničkom kućanstvu živjelo još jedno jednogodišnje dijete od jednog člana obitelji.

Slučaj koji je zgrozio Hrvatsku: Roditelji teško ozlijeđene djevojčice idu u pritvor

Komentiraj