Zarko Basic/PIXSELL

UDARANJE TAKSISTA Bivši nogometaš Igor Bišćan uvjetno osuđen na tri mjeseca

Županijski sud u Zagrebu uvjetnu presudu kojom je bivši nogometaš Igor Bišćan osuđen na tri mjeseca zatvora uz rok kušnje godinu dana proglasio je pravomoćnom, javlja Večernji list.

Bišćana je na uvjetnu kaznu osudio sudac Općinskog kaznenog suda u Zagrebu Milenko Djaković u prosincu 2014. godine zbog fizičkog napada na taksista Dragutina Zrnu u Martićevoj ulici u Zagrebu.

 

  • Zbog tog je incidenta Bišćan na sudu bio tri puta, od čega je dvaput bio oslobođen optužbi uz obrazloženje kako se radilo o nužnoj obrani. Ali, obje su presude ukinute, a kazna je sada postala pravomoćna.

 

Optužnica navodi kako je bivši nogometaš izvrijeđao dvojicu djelatnika Zagrebparkinga koji su namjeravali dići njegov automobil, koji je bio nepropisno parkiran, a potom se sukobio sa taksistom.

Nakon što ga je taksist odgurnuo, Bišćan ga je udario glavom u glavu te ga nastavio udarati šakama. Obojica su bili prekršajno prijavljeni zbog remećenja javnog reda i mira, Bišćan je uvjetno osuđen na devet, a Zrno na deset dana zatvora.

Komentiraj