HINA/ Zvonimir KUHTIÆ/ ik

UBOJSTVO U ZAGORJU Narkoman ubio majku pa tijelo spremio u škrinju, policiji rekao da je vještica

Poznati su detalji ubojstva koje se najverojatnije u petak dogodilo u obiteljskoj kući u Pustodolu kraj Donje Stubice, prenosi portal zagorje-international.

Sinoć je ondje pronađeno tijelo mrtve žene. Navodno se radi o 55-godišnjoj Vlasti C., koju je ubio njezin 35-godišnji sin Tomislav.

Majku je ubo nožem preko deset puta. Tijelo je potom spremio u škrinju, piše zagorje-international.

Susjedi su prvi primijetili da se događa nešto neobično osjetivši strašan smrad.

Naime, on je iz škrinje izvadio sve meso, kako bi cijelo majčino tijelo spremio unutra, ali mu to nije uspjelo pa je škrinja ostala djelomično otvorena.

Slučaj je policiji prijavio rođak. Sve se otkrilo kada se pokojna 55-godišnja udovica nije pojavila na svojem radnom mjestu u Eko – floru.

Tomislav je bio narkoman koji se već u nekoliko navrata bezuspješno liječio od droge. Na teškim je drogama navodno bio i prilikom ubojstva.

U svom iskazu policiji govorio je da mu je majka demon, odnosno vještica. Tražio je još jednu ženu u selu za koju je mislio da je vještica, ali je nije pronašao.

Zagorje-international doznaje i kako je živio u Zagrebu, ali su oko obiteljske kuće u Pustodolu pronađene zasađene biljke marihuane za koje se brinuo.

Tijelo je jutros prevezeno na obdukciju u Zagreb. Slučaj je preuzelo Državno odvjetništvo.

Komentiraj