UBOJSTVO U TRAVNOM 41-godišnji sin ubio oca

Zagrebačka policija završila je u očevid u stanu u zagrebačkom naselju Travno u kojem je u subotu ujutro pronađeno tijelo 77-godišnjeg muškarca, ubijenog oštrim predmetom, te je privela 41-godišnjeg muškarca kojeg sumnjiči za ubojstvo.

U Policijskoj upravi zagrebačkoj (PUZ) Hini je rečeno da su dvojica muškaraca živjela u istom kućanstvu, u stanu u Ulici Božidara Magovca, a prema neslužbenim medijskim napisima vjerojatno je riječ o ocu i sinu, odnosno da je 41-godišnji sin ubio 77-godišnjeg oca oštrim predmetom.

Na očevidu je bio zamjenik Županijskog državnog odvjetništva. U tijeku je kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim muškarcem, kojeg policija sumnjiči da je počinio ubojstvo.

Prema medijskim navodima liječnik Hitne pomoći je jutros mogao samo proglasiti smrt 77-godišnjeg muškarca, koji je bio izboded oštrim predmetom. Neslužbeno se doznaju da je 41-godišnjak sam pozvao policiju, koja ga je po dolasku privela u policijsku postaju.

Očevid u stanu na petom katu zgrade u Ulici Božidara Magovca u naselju Travno trajao je cijelo jutro. Neslužbeno se  također doznaje da je privedeni 41-godišnjak imao dugogodišnjih psihičkih problema te je bio na liječenju.

Komentiraj