UBOJSTVO U SPLITU: 22-godišnja djevojka ranjena iz pištolja umrla u splitskoj bolnici

Nino Strmotic/PIXSELL

Dvadeset dvogodišnja djevojka umrla je u ponedjeljak navečer u splitskom KBC-u od teških prostrijelnih rana nakon što je u jednom splitskom stanu pogođenja pištoljem u prsa, a policija je privela dvije godine starijeg mladića koji ju je dovezao u KBC Split.

Policija je jutros kratko izvijestila da je 22-godišnja djevojka dovezena s prostrijelnom ranom na Hitni kirurški prijem splitskog KBC-a sinoć oko 23,10 sati, a nakon desetak minuta je umrla.
Dvadeset četverogodišnji mladić koji je djevojku dovezao u bolnicu, imao je krvavu odjeću i bio je u teškom psihičkom stanju. Dežurni liječnici su odmah nakon što su vidjeli da je riječ o prostrijelnoj rani pozvali policiju koja je 24-godišnjaka uhitila i odvela na kriminalističko istraživanje u policijsku postaju.

Neslužbeno se doznaje da je djevojka ozlijeđena kada joj je mladić s kojim je bila u stanu u Slavonskoj ulici navodno pokazivao pištolj iz kojeg je pod nerazjašnjenim okolnostima ispaljen metak.
Očevid na mjestu događaja obavio je zamjenik Županijskog državnog odvjetnika, a tijekom dana bi se trebalo doznati je li ranjavanje slučajno ili mu je prethodio kakav sukob.

Komentiraj