Ubojica iz Čiste Velike priveden u DORH

Dusko Jaramaz/PIXSELL

Tin Šunjerga, koji je u subotu ubio majku i oca u mjestu Čista Velika, priveden je jutros u DORH. Ispred zgrade suda su se okupili brojni novinari, ali i građani.

Protiv Tina Šunjerge je za ubojstvo oca Marina (45) i majke Silvane (46) u ponedjeljak podignuta kaznena prijava za dva teška ubojstva ŽDO za mladež.

Kako stoji u policijskom priopćenju, osumnjičen je da je u subotu, 25. ožujka, između 16 i 18 sati u Čistoj Velikoj vatrenim oružjem na okrutan i podmukao način ubio roditelje zbog njihovog neslaganja s njegovim ponašanjem.

Oba ubojstva počinio je pištoljem kojeg je njegov otac legalno posjedovao i kojeg je, u skladu sa zakonom, čuvao u sefu.

Također je dovršeno kriminalističko istraživanje i nad maloljetnikom, 18-godišnjakom i 20-godišnjakom. Svi su osumnjičeni za neprijavljivanje počinjenog kaznenog djela teškog ubojstva u Čistoj Velikoj, iako su znali da je počinjeno i da bi njihova prijava omogućila ili znatno olakšala otkrivanje djela i počinitelja.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni 18-godišnjak i 20-godišnjak će, uz kaznenu prijavu istom Državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku, biti predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, dok je osumnjičeni maloljetnik kazneno prijavljen redovnim putem.

Sprovod ubijenih Marina i Silvane Šunjerga bit će u četvrtak na groblju u Čistoj Velikoj.

Komentiraj