U Zagrebu uhvaćen muškarac koji je mamio žene na prostituciju

Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Zagrebačka policija uhitila je 45-godišnjaka kojega tereti da je od početka travnja više žena namamio na prostituiranje u unajmljenom stanu, dok je klijente tražio putem oglasa pod krinkom masaže.

Muškarca sumnjiče da je u travnju i početkom svibnja vrbovao osam žena u dobi od 23 do 43 godine da, u zamjenu za novčanu, naknadu pružaju seksualne usluge.

Žene koje bi pružale takve usluge tražio je putem oglasa pod krinkom obične, ručne ali i erotske masaže, a zatim bi sa njima dogovarao uvjete i način zarade.

Osumnjičeni je putem oglasa, također pod krinkom masaže i erotske masaže, tražio i zainteresirane muškarce kojima su se nudile spolne usluge.

Za potrebe pružanja tih usluga unajmio je stan na Trešnjevci, gdje su oštećene žene telefonski, predstavljajući se lažnim imenima stupale u kontakt sa zainteresiranim muškarcima i dogovarale vrijeme, vrstu i cijenu usluge koju su uvijek pružale u tom stanu.

Policijsko istraživanje nad osumnjičenikom proveli su zagrebački policajci u suradnji s PNUSKOK-om i Općinskim državnim odvjetništvom nakon čega je 45-godišnjak predan pritvorskom nadzorniku.

Komentiraj