U Zagrebu u nedjelju gorjela tri automobila

Vatrogasna postaja Zagreb objavila je kako su u nedjelju u Zagrebu gorjela dva automobila.

Do požara je došlo oko 19 sati, a jedan je automobil u potpunosti izgorio. S tog automobila se vatra proširila na susjedni koji je izgorio djelomično, piše Index.

Kako se doznaje u zagrebačkoj Policijskoj upravi, na križanju Ćirilometodske i Vranyczanyeve ulice požar je buknuo na parkiranom vozilu zagrebačkih oznaka, kojim je obavljana dostava. Vozač nije ugasio motor automobila dok je obavljao dostavu i pri povratku ga je “dočekao” požar koji je zahvatio i drugo vozilo.

Treći automobil gorio je u garaži zagrebačkog Avenue Malla, a cijela etaža se brzo napunila gustim dimom. Interveniralo je desetak vatrogasaca s tri vozila, javlja Index.

“Intervencija broj 2762 u 2019. 18:51 Požar dvaju automobila. Vranicanijeva ulica.

U Zagrebu godišnje izbije između 100 i 130 požara automobila. Nabavite vatrogasni aparat i naučite se koristiti njime”, objavila je Vatrogasna postaja Zagreb na svojoj Facebook stranici.

Intervencija broj 2762 u 2019. 18:51 Požar dvaju automobila. Vranicanijeva ulica.U Zagrebu godišnje izbije između 100 i 130 požara automobila. Nabavite vatrogasni aparat i naučite se koristiti njime!

Posted by Vatrogasna postrojba Zagreb on Sunday, November 17, 2019

Komentiraj