STIŽU PODACI: U Vukovarsko-srijemskoj 47 novozaraženih, ukupna brojka bliži se stotinu

U protekla 24 sata u Zagrebu je utvrđeno 10 novih slučajeva zaraze koronavirusom, šestero su kontakti ranije oboljelih osoba, a kod četvero je za sada nejasna epidemiološka anamneza, objavio je u nedjelju Nastavni zavod za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar”.

U Vukovarsko-srijemskoj županiji u posljednja 24 sata je 47 novih pozitivnih osoba na COVID-19, od čega najviše u Ivankovu, devetnaest, i Vinkovcima, devet. Trenutno su u županiji 2 osobe hospitalizirane.

Stožer Istarske županije javio je kako u protekla 24 sata imaju devet pozitivnih. Sedam osoba su bliski kontakti zaražene osobe, a za dvije je u tijeku epidemiološka obrada. U samoizolacije je 289 osoba.

Na području Zagrebačke županije u nedjelju do 11 sati evidentirano je devet novih osoba zaraženih koronavirusom, ali su i dvije osobe izliječene, podaci su županijskog Zavoda za javno zdravstvo.

U posljednja 24 sata u Osječko-baranjskoj županiji sedam je novoboljelih od koronavirusa, ali među njima nema djelatnika ni pacijenata s Klinike za unutarnje bolesti osječkog KBC-a, na kojoj se nedavno pojavio virus, izvijestio je u nedjelju županijski Stožer Civilne zaštite.

Šest je novooboljelih osoba u nedjelju na području Splitsko-dalmatinske županije, priopćio je županijski Stožer civilne zaštite.

Na riječkom području četiri su novozaražene osobe, a negativno je i svih jučer 15 testiranih djelatnika iz ustanove za rehabilitaciju, što je odlična vijest jer to znači da nema žarišta.

U posljednja 24 sata na području Brodsko-posavske županije tri su nove pozitivne osobe na virus SARS-CoV-2. Dvije su kontakti već ranije potvrđenih pozitivnih osoba, a za treću osobu ne zna se izvorište zaraze, objavio je u nedjelju županijski Stožer Civilne zaštite.

Karlovačka županija jučer je imala jednog novooboljelog, a na području Bjelovara već šesnaesti dan za redom nema novooboljelih. Novozaraženih nema ni u Krapinsko-zagorskoj županiji.

Komentiraj