Od 3. do 6. srpnja u Vukovaru se održavaju Dani smijeha, kazališna manifestacija utemeljena prije dvije godine s ciljem obogaćivanja kulturne ponude u gradu Vukovaru tijekom ljeta.

Ovogodišnje Dane smijeha u utorak, 3. srpnja otvorit će Kerekesh teatar s predstavom “Pokopaj me nježno” po tekstu i u režiji Ljubomira Kerekeša. U srijedu, 4. srpnja na programu je komedija Teatra Gavran “Sve o ženama” Mire Gavrana, u četvrtak 5. srpnja kazalište Lectirum izvest će “Ljubav na prvi pogled” Fadila Hadžića, a u petak, 6. srpnja s predstavom “Mušica” Angela Beolcoa Ruzzantea predstavit će se Umjetnička akademija iz Osijeka.

Sve predstave igraju se u Hrvatskom domu u Vukovaru, a manifestaciju podupiru Ministarstvo kulture, Vukovarsko-srijemska županija i Grad Vukovar.

Komentiraj

PREKOPixabay
Podijeli objavu
Prethodni članakFIMI MEDIA Sanader bi u srijedu trebao iznijeti obranu
Sljedeći članakJapandroids u Močvari
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.