U Vukovaru došlo do sukoba između hrvatskih i srpskih navijača

U Vukovarskom Borovu Naselju došlo je do sukoba hrvatskih i srpskih navijača. Najmanje dvije osobe s ozljedama su u četvrtak navečer prevezene u vukovarsku bolnicu nakon sukoba zagrebačkog Dinama “Bad Blue Boysa” i beogradskog Partizana “Grobara” u vukovarskoj gradskog četvrti Borovo Naselje.

Vukovarsko-srijemska policija potvrdila je da se navijački sukob dogodio oko 19 sati.

“Koliko znamo za sada, sukobili su se pripadnici BBB-a i Grobara u blizini jednog ugostiteljskog objekta u Vukovaru. Znamo za dvije osobe koje su prevezene u vukovarsku bolnicu na liječenje, ali za sada ne znamo jesu li lakše ili teže ozlijeđene”, rekao je glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Dragoslav Živković.

Izvijestio je kako je policija privela nekoliko osoba i traga za ostalima koji su sudjelovali u sukobu.

“Bili smo spremni jer znamo za turnir u malom nogometu koji BBB organiziraju tijekom vikenda u Vukovaru i radi kojega imamo brojne pozive građana”, istaknuo je Živković.

Po tvrdnjama građana, u tučnjavi između BBB-ovaca i Grobara sudjelovalo je 20-tak osoba, a u sukobu su se koristile baklje, palice i drugi predmeti.

Podsjetimo, najnoviji incident dolazi svega par tjedana nakon što je skupina BBB-a na parkiralištu u Vukovaru napala dvojicu mladića srpske nacionalnosti. Policija je naknadno pronašla kombi zagrebačkih registracija.

Komentiraj