U vozilu policajca pronađeno više od 50 kilograma marihuane

HINA/ Damir SENČAR

Duborvačka policija u ponedjeljak je zaplijenila više od 50 kilograma marihuane, koja je pronađena u automobilu 42-godišnjeg policijskog službenika, koji u vrijeme pretresa automobila nije bio na dužnosti.

“Jučer, 25. lipnja, oko 6 sati, prilikom ulaska na auto-cestu A-1, na naplatnoj postaji Čarapine,policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zaustavili su osobno vozilo dubrovačkih registracijskoh oznaka kojim je upravljao 42-godišnjak (policijski službenik izvan službe), kada je u prtljažnom prostoru pronađena marihuana”, navodi se u policijskom priopćenju.

Detaljna pretraga automobila obavljena je temeljem naloga Županijskog suda u Dubrovniku, a u automobilu je pronađeno 48 paketa s ukupno 51,6 kg marihuane.

“Droga je uz potvrdu oduzeta, a 42-godišnjak i 36-godišnjakinja koja se s njim kao suputnica nalazila uvozilu su, uz kaznenu prijavu zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske”, dodaje se u priopćenju.

Komentiraj