Borna Filic/PIXSELL

U TIJEKU POTRAGA: 21-godišnjak iz Velike pobjegao od kuće, tragaju HGSS i policija

Članovi Hrvatske gorske službe spašavanja iz Požege u utorak su oko 16 sati krenuli u potragu za nestalim 21-godišnjakom iz Velike. Kako javlja Pozega.eu, traga se za 21-godišnjim Petrom Vukašinovićem iz Velike koji je otišao sinoć oko 19 sati od kuće u nepoznatom pravcu i od tada nitko ništa ne zna o njemu.

Budući da su se pojavile informacije kako je viđen tijekom prijepodneva, pretražuje se naseljeni dio područja. Kako prenosi N1, na intervenciju su upućena četiri člana HGSS-a s potražnim psom, a u potragu je uključena i policija.

Iz policije je potvrđeno kako se traga za 21-godišnjakom iz Velike, no više detalja o cijelom slučaju biti će poznato u srijedu.

U obiteljskoj kući vlada velika zabrinutost.

‘Doslovno je pobjegao iz kuće. Imao je na sebi samo donji dio zelene trenirke. Priznao nam je da ima problema i rekao da se želi od svega ‘očistiti’. Bojimo se jer je, kako su nam rekli, bacio je mobitel i nikakvih prijatelja nema. Jako smo zabrinuti, nadamo se da će sve dobro završiti’, rekla je njegova majka Ružica za portal Pozega.eu.

Komentiraj