U teškoj prometnoj nesreći, na županijskoj cesti između Benkovca i Raštevića, u ponedjeljak je poginula 38-godišnja vozačica na koju je pod utjecajem alkohola i neprilagođenom brzinom naletio 31-godišnji vozač.

Nesreća se dogodila oko 17 sati kad je 31-godišnji vozač, upravljajući Peugeotom s nepripadajućim registracijskim pločicama, te pod utjecajem alkohola i neprilagođenom brzinom, iz smjera Biljane Donje u smjeru Benkovca, prednjim dijelom automobila naletio na zadnji dio Peugeota (ZD) koji se kretao u istom smjeru, a kojim je upravljala 38-godišnja vozačica.

Od siline udara, Peugeot (ZD) prešao je na suprotni kolnički trak i naletio na Toyotu (ZD) kojom je iz suprotnog smjera upravljala 59-godišnja vozačica.

U prometnoj nesreći smrtno je stradala 38-godišnja vozačica, lakše su ozlijeđeni 31-godišnji vozač i dvoje djece koji su se nalazili u Peugeotu (ZD), dok su 59-godišnja vozačica i njena 53-godišnja putnica iz Toyote teško ozlijeđene, izvijestila je u utorak Policijska uprava zadarska.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Komentiraj