U teškoj nesreći kod Ivanić Grada poginula natjecateljica Farme

Goran Stanzl/PIXSELL

U teškoj prometnoj nesreći koja se jutros oko pet sati dogodila u mjestu Topolje kod Ivanić Grada poginula je 24-godišnja Edita Ptičar, natjecateljica aktualne sezone Farme.

“Jutros smo primili vijest koja nas je jako rastužila. Nova TV Editinoj obitelji i bližnjima izražava duboku sućut zbog gubitka”, objavili su na Facebook stranici Farme.

Jutros smo primili vijest koja nas je jako rastužila. Nova TV Editinoj obitelji i bližnjima izražava duboku sućut zbog gubitka.

Posted by Farma on Friday, December 14, 2018

Priopćenjem se u jutarnjim satima oglasila i policija. “Danas, 14. prosinca oko 5 sati u Ivanić Gradu, u mjestu Topolje u Ulici braće Radića do prometne nesreće došlo je najvjerojatnije uslijed slijetanja s kolnika osobnog automobila marke Audi 80, sisački registarskih oznaka u vlasništvu 26-godišnjaka. U prometnoj nesreći smrtno je stradala 24-godišnjakinja, a 26-godišnjaku je liječnička pomoć pružena u KB Dubrava. U tijeku je očevid”, izvijestili su.

Prema pisanju medija, Edita je bila u automobilu s još jednom osobom, te nisu bili vezani. Više detalja nesreće biti će poznato nakon policijskog očevida.

Komentiraj