Hrvoje Jelavic/PIXSELL

U Svetom Ivanu Žabnom poginuli 22–godišnji vozač i 58–godišnji putnik

U teškoj prometnoj nesreći koja se u petak poslijepodne dogodila u Svetom Ivanu Žabnom poginuli su 22–godišnji vozač Opel Corse i 58–godišnji putnik u tom vozilu, dok je 56–godišnja putnica zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život, izvijestila je policija nakon provedenog očevida.

Nesreća se dogodila oko 15,40 sati u Ulici braće Radić kada je 22–godišnji vozač s područja Bjelovarsko-bilogorske županije upravljajući Opel Corsom, daruvarskih registracijskih oznaka u smjeru Kuštana, iz nepoznatog razloga prešao na suprotnu stranu kolnika. U tom je trenutku naišao osobni automobil Hyundai, križevačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 33–godišnji vozač te je prednjim djelom vozila udario u bočnu stranu Opel Corse.

Smrtno su stradali 22–godišnji vozač Opel Corse i 58–godišnji putnik u tom vozilu, dok je 56–godišnja putnica zadobila teške tjelesne ozljede opasne za život, a 33–godišnji vozač Hyundai lakše je ozlijeđen i nije bio pod utjecajem alkohola.

Od 16,05 do 19,32 sati bila je zatvorena državna cesta, a promet je tekao obilaznim pravcima, navodi u priopćenju koprivničko–križevačka policija.

Komentiraj