Šest osoba, među njima i šest maturanata ozlijeđeno je u sudaru dvaju automobila u subotu oko 7 sati na Jadranskoj magistrali kod Vodica, a svi ozlijeđeni zbrinuti su u šibenskoj bolnici i nitko od njih nije u životnoj opasnosti.

 Šibenska policija kratko je priopćila kako je u nesreći ozlijeđeno četvero maturana koji su se vraćali s maturalnog plesa u Vodicama.

U nesreći kod skretanja za naselje Srima su, prema zasad dostupnim podacima, sudjelovala dva automobila, a svi ozlijeđeni zbrinuti su u šibenskoj bolnici.

Dionica magistrale na kojoj se dogodila nesreća bila je zatvorena do okončanja policijskog očevida s ciljem utvrđivanja uzroka i okolnosti nesreće.

U prometnoj nesreći koja se u subotu oko 7 sati dogodila na dionici Jadranske magistrale između Vodica i Šibenika, na skretanju za Srimu, u sudaru dvaju osobnih automobila osam je osoba ozlijeđeno.

Portali pišu da je nesreću skrivio 23-godišnji vozač Golfa u kojemu je bilo četvero maturanata šibenske Strukovne škoše, koji su se vraćali s maturalnog plesa u Vodicama.

Golf je navodno prešao na suprotni cestovni trak te se izravno sudario s Toyotom koju je vozila 35-godišnja vozačica.

Komentiraj