U strahu od Marylina Mansona, glumica je ugradila čelična vrata i neprobojne prozore

Britanski list Daily Mail objavio detalje sudskog spisa iz ožujka ove godine kada je glumica Evan Rachel Wood prijavila svog bivšeg zaručnika, glazbenika Marilyna Mansona, zbog seksualnog nasilništva i trgovine ljudima. U tom je spisu ona navela kako je je u svom domu u Los Angelesu ugradila čelična vrata i neprobojne prozore jer je bila u strahu da će on napasti njezinu obitelj nakon što ga je optužila za nasilništvo. Ona je optužila Mansona u veljači nakon čega je posebno bila u strahu za svog osmogodišnjeg sina Jacka.

Otkako su te optužbe objavljene u medijima, Manson (pravim imenom Brian Warner) je pod istragom koju je započela policija Los Angelesa. Nakon tvrdnji Evan Rachel Wood javilo se još nekoliko žena s istim optužbama. U sudskom spisu ona spominje Mansona kao „navodnog nasilnika“ i tvrdi „Iznimno se bojim navodnog nasilnika. Pretrpjela sam tešku, traumatičnu tjelesnu i emocionalnu ozljedu i bojim se da će tražiti odmazdu protiv mene zbog svjedočenja i to nanošenjem štete meni, mom sinu i članovima moje obitelji. Prema mom iskustvu, navodni počinitelj je vrlo osvetnički raspoložen i uvijek je jasno davao do znanja da će mi uništiti život”, napisala je Evan Rachel Wood.

Ona je u dokumentima navela da je imala kuću u Nashvilleu, Tennessee, i odlučila se tamo preseliti sa svojim sinom jer je „neodrživa njezina mogućnost da funkcionira i održava sigurnost u Los Angelesu”, izvijestio je Daily Mail. Također je rekla da je nakon objave svojih navoda bila preplavljena prijetnjama smrću od strane Mansonovih obožavatelja.

Komentiraj