U Rijeci oduzeto 19 stabljika indijske konoplje, dvojica ‘zaradila’ kaznenu prijavu

 

Riječka policija u četvrtak je priopćila da je je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom i 38-godišnjakom, zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela iz domene zlouporabe droga. Kako navode u priopćenju pretragom domova i drugih prostorija policijski su službenivi pronašli 19 stabljika indijske konoplje.

“Temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Rijeci, izvršene su pretrage je pretraga doma i drugih prostorija osumnjičenih na području Rijeke, kojom prilikom je pronađeno i oduzeto 19 stabljika indijske konoplje visine od 40 do 90, nekoliko grama marihuane, digitalna vaga, oprema za uzgoj te drugi oredmeti koji se dovode u vezu sa zlouporabom droga”, navodi se u policijskom priopćenju.

Zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, kazneno je prijavljen 38-godišnjak, dok je protiv 31-godišnjaka podnijet optužni prijedlog zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o suzbijanju zlouporaba droga.

Komentiraj