HINA/ Damir SENČAR

U prometnoj nesreći u Majerju ozlijeđeno dvomjesečno dijete

U prometnoj nesreći koja se jučer oko 15:30 sati dogodila na raskrižju Ulica Stjepana Radića i Radničke u Majerju ozlijeđeni su 43-godišnja žena i dvomjesečno dijete.

varaždinska policija u četvrtak je objavila kako je 20-godišnjakinja jučer upravljala osobnim vozilom ulicom Stjepana Radića iz smjera Petrijanca u smjeru Sračinca. Zbog neprilagođene brzine, na raskrižju s Radničkom ulicom, prednjim je dijelom vozila udarila u stražnji dio osobnog vozila kojim je ispred nje upravljala 43-godišnjakinja, a koja se zaustavila pred raskrižjem u namjeri skretanja ulijevo.

Od siline udara vozilo 43-godišnjakinje je odbačeno na suprotnu stranu kolnika gdje je prednjim lijevim dijelom udarilo u desni bočni dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 29-godišnjak.

U prometnoj je nesreći ozlijeđena 43-godišnja vozačica i dvomjesečno dijete iz vozila 20-godišnjakinje koje se nalazilo nepropisno u sjedalici za djecu na prednjem desnom sjedalu, ali bez isključenog zračnog jastuka. Medicinska im je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove će se ozljede okvalificirati naknadno, navodi se u policijskom priopćenju.

Komentiraj