HINA/ Damir SENČAR

U prometnoj nesreći teško ozlijeđena 52-godišnja pješakinja

U prometnoj nesreći koja se jučer oko 14:45 sati dogodila u zagrebačkoj Strojarskoj cesti teško je ozlijeđena 52-godišnja pješakinja, izvijestili su iz zgarebačke policije.

“37-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Volkswagen Passat zagrebačkih registarskih oznaka kolnikom Strojarske ceste u smjeru juga. Dolaskom do raskrižja s Ulicom grada Vukovara, na kojem se prometom upravlja semaforima, ušao je u raskrižje na zeleno svjetlo i skretao u lijevo na južni kolnik Ulice grada Vukovara. Zbog ne držanja potrebnog razmaka dok se kretao iza drugog vozila, prednjim dijelom naletio je na stražnji dio osobnog automobila marke Volkswagen Golf zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 41-godišnjak, a koji je smanjivao brzinu kretanja kako bi propustio pješakinju. Od naleta osobni automobil marke Volkswagen Golf odbačen je u unaprijed u smjeru jugoistoka te je prednjim desnim dijelom naletio na 52-godišnju pješakinju”, navodi se u policijskom priopćenju.

Pješakinja je prelazila raskrižje na označenom pješačkom prijelazu. Teško je ozlijeđena, a liječnička pomoć pružena joj je u KBC-u Zagreb.

Komentiraj