U prodaji retro kasetofon i kaseta s porukom iz serije “Stranger Things”

Još uvijek se ne znaju detalji radnje četvrte sezone serije „Stranger Things“ koja će se prikazivati slijedeće godine. No, na tržištu se pojavio zanimljiv detalj. Američki lanac robnih kuća Walmart slijedeći mjesec pušta u prodaju kasetofon s kasetom na kojoj će se nalaziti „ekskluzivna telefonska poruka koju je ostavila misteriozna osoba“.  Svi se sada pitaju kakva je veza poruke sa četvrtom sezonom serije. Uz to se u paketu dobiva i osam naljepnica vezanih za seriju „Stranger Things“ pa tako na jednoj naljepnici piše The Hellfire Club što je naziv prve epizode četvrte sezone serije. Sve je to rezultat ugovora između Walmarta i streaming platforme Netflix po kojoj će ova robna kuća prodavati robu vezanu za neke od najpopularnijih Netflixovih serija.

Podsjetimo, treća sezona serije „Stranger Things“ završila je velikim obračunom u robnoj kući Starcourt te nestankom Hoppera (David Harbour) koji je završio u Rusiji. Prema onome što se zna, Hopper se u četvrtoj sezoni vraća iz Rusije, a kako je najavio Harbour, nova sezona serije biti će najatraktivnija do sada. Koliko se može vidjeti iz posljendnjeg foršpana, u njemu je u fokus stavljena obiteljska kuća iz pedesetih godina prošlog stoljeća u kojoj će se uskoro naći glavni junaci ove popularne serije.

U četvrtoj sezoni pojaviti će se nekoliko novih likova, jednog od njih glumi Robert Englund, poznat kao Freddie Kruger iz horor serijala „Strava u Ulici brijestova“. Englund je na Twitteru opisao svoj lik kao „uznemirujućeg muškarca koji je zatvoren u psihijatrijskoj klinici zbog groznog ubojstva počinjenog u pedesetim godinama“. Ujedno, naveo je kako će se njegov lik zvati Victor Creel. Iako se Englund ne pojavljuje u foršpanu, pretpostavlja se da je otac mlade obitelji na početku foršpana zapravo mlada verzija Victora Creela.

Komentiraj