U požaru u Bjelovaru poginuo 67-godišnjak

U požaru u obiteljskoj kući u Bjelovaru , Ulici Mlinovac pronađen je mrtav 67-ogodišnji vlasnik kuće, priopćila je u nedjelju bjelovarska policija

Do požara je došlo oko 13 sati u subotu u dnevnom boravku obiteljske kuće, a Policijska uprava dojavu Centra 112 zaprimila je u 13,.54 sati. Požar su gasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Bjelovara pri čemu je u kući, u prostoriji kuhinje pronađen mrtav 67-godišnji vlasnik.

Očevidom na mjestu događaja, uz stručnu pomoć inspektora zaštite od požara utvrđeno je da je uzrok ovog požara otvoreni plamen neutvrđenog izvora koji je izbio u dnevnom boravku.

U požaru je izgorio dio sjedećeg namještaja, dok je uslijed djelovanja požara došlo i do začađenja kuhinje koja se nalazi u sklopu dnevnog boravka.

Po nalogu Županijskog državnog odvjetništva u Bjelovaru u ponedjeljak, 17. siječnja, obavit će se obdukcija smrtno stradalog muškarca kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, te se poduzimaju i ostale potrebne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog nesretnog događaja, priopćila je bjelovarska policija.

Komentiraj