U požaru kuće smrtno stradala 90-godišnjakinja

Goran Jakus/PIXSELL

U požaru obiteljske kuće u Naftaplinskoj ulici u Gojlu na kutinskom području, u nedjelju je oko 18 sati, smrtno je stradala 90-godišnja žena.

Kako je priopćeno iz policijske uprave sisačko-moslavačke, u vrijeme izbijanja požara stradala je bila sama, a unatoč pruženoj hitnoj medicinskoj pomoći ubrzo je preminula. Požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe iz Kutine, a nakon ispunjenih sigurnosnih uvjeta na mjestu događaja obavlja se očevid, kojim će biti utvrđen uzrok požara. Tijelo preminule je radi obdukcije prevezeno u sisačku Opću bolnicu.

U isto je vrijeme u sisačkom stanu u Ulici Matije Gupca došlo do samozapaljenja čađe u dimnjaku. Izgorio je dio drvenog poda u stanu, a požar su ugasili pripadnici Vatrogasne postrojbe grada Siska. Požar je u petak izbio i u radionici u mjestu Bročice, na području Novske.

Izazvao ga je žar ispod peći na kruta goriva, koji je zapalio okolni gorivi materijal, a vatra je zahvatila i traktor, koji je djelomično izgorio. Požar su ugasili vatrogasci DVD-a Novska, a šteta se procjenjuje na oko 5000 kuna.

Komentiraj